Stručni štab Veleža na slatkim mukama pred Široki Brijeg

U srijedu prvi meč Kupa BiH

Stručni štab Veleža na slatkim mukama pred Široki Brijeg

Admin Čaušević

Velež će u srijedu odigrati prvi meč četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.

Rođeni su danas na svom stadionu boavili posljednji trening pred važan susret protiv rivala iz zapadne Hercegovine.

Dobra vijest za stručni štab Rođenih je da svu svi igrači spremni uključujući i golmana Marka Jovičića koji je pauziro protiv Željezničara u prvom kolu proljetnog dijela.

U najavi utakmice pomoćnik Feđe Dudića, Mustafa Kodro je poručio da će očekuje da igrači Veleža poprave sve segmente igre u kojim protiv Željezničara nisu bili na nivou, bez obzira na pobjedu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Izuzetno bitna utakmica i za jednu i drugu ekipu. Prilika za oba tima da se domognu Evrope. Široki dolazi pojačan sa pet novih igrača u timu. Izgledali su dobro protiv Borca do crvneog kartona. Sigurno neće biti lagano, ali očekujemo ono sve što nije bilo dobro protiv Željezničara sutra bude dobro", kazao je Kodro.

Utakmica na stadionu Rođeni počinje u 19 sati. Tribine za publiku su zatvorene pošto Velež još uvijek odrađuje suspenziju. Glavni sudija meča će biti Luka Bilbija iz Prijedora.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Samo da Isic ne igra
0 2
kup kup kup je naš, idemo rođeni......
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi