Struka protiv „sedme sile“
Novinari su prošle sedmice remizirali protiv veterana Radnika iz Hadžića

Prijateljska fudbalska utakmica

Struka protiv „sedme sile“

Bh. novinari, pojačani sa nekoliko naših bivših igrača odigraće sutra u Jablanici prijateljsku utakmicu protiv budućih trenera, polaznika A i B programa seminara pod okriljem Centra za edukaciju trenera.

Treneri su u ovom susretu veliki favoriti, obzirom da će dres ove ekipe nositi bivši profesionalni fudbaleri, koji su bh. slavu širili u najjačim evropskim klubovima. Između ostalih, nastupiće Tomislav Piplica, Mirza Varešanović, Almedin Hota, Elvir Baljić, a ekipu će još činiti i Šiljak, Alić, Balta, Remetić...

Sa druge strane u stručnom štabu „sedme sile“ za sada ne žele otkrivati karte kada su u pitanju „iznenađenja“, a dolazak u Jablanicu potvrdili su: Trbonja, Solak, Sinanović, Lokmić, Tiro, Delić, Novalija, Ligata, Šišić, Borovina, Huseinbegović, Čulić, Zećo, Bunić, Imamović, Kolar, Beganović, Ćorović, Osmanović...

Utakmica će biti odigrana u utorak u Jablanici sa početkom u 17 sati, a predviđeno je i treće poluvrijeme, u kojem su ulogu favorita preuzeli novinari. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti