Stupar: Do trofeja se dolazi preko najvećih

Borac na Želju u Kupu BiH

Stupar: Do trofeja se dolazi preko najvećih

D. Banović

Kup Bosne i Hercegovine više ne može da prođe bez međusobnih duela Borca i Željezničara, koji su već postali tradicija. 

Već treću godinu uzastopno dva ljuta rivala će se boriti za pehar u najmasovnijem takmičenju. U prve dvije sezone učinak je polovičan. Borac je u finalu pobjedio Željezničara i to prije dvije godine, a prošle sezone uspješniji je bio sastav iz Sarajeva. 

 

Međusobni ogled u ovom polufinalu je po mnogim ocjenama finale prije finala. U dresu Borca je u prthodna dva sudara učestvovao i Milan Stupar.

 

"Sigurno je da smo dobili teškog protivnika, ali mi želimo ovaj trofej i ako hoćemo do pehara, onda  moramo da igramo protiv najvećih rivala. Ja vjerujem da ćemo mi izboriti plasman u finale, a o konačnom pobjedniku će da odlučuju same nijanse. Bit će potrebno i dosta sportske sreće koja nam  bila saveznik u prošlom ciklusu, pa vjerujem da će ona sad biti naš saveznik", rekao je Milan Stupar iz Borca.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

 

Željezničar i Borac će prvu utakmicu odigrati u srijedu 14. marta na Grbavici, a uzvrat će se igrati 4. aprila u Banjoj Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije