Stupčanica odigrala i treću pripremnu utakmicu u Turskoj
FOTO: NK Stupčanica/facebook

Poraženi od Adijona

Stupčanica odigrala i treću pripremnu utakmicu u Turskoj

H. Zilić

Fudbaleri Stupčanice privode kraju pripreme u Antaliji.

Tim iz Olova danas je odigrao i treću pripremnu utakmicu u ovom turskom gradu. Protivnik je bio uzbekistanski Adijon koji je slavio sa 2:1.

"Treća pripremna utakmica naših igrača u Antalyi i ujedno posljednja prije povratka za Bosnu, a ukupno peta od početka priprema.

Ovog puta, naši momci su odigrali utakmicu protiv uzbekistanskog FC "Andijon", te pretrpili i treći poraz, rezultatom 2:1.

Ponovo dobra igra naše ekipe, ali ovog puta je nedostajalo malo više sreće za povoljniji rezultat.

Sve u svemu, možemo biti zadovoljni nastupom naših igrača i njihovim velikim napretkom u igri, protiv puno skupljih i kvalitetnijih ekipa u ovom trenutku", stoji u saopštenju Stupčanice.

Top Komentari

Juninho
Svaka čast Stupčanici, velik napredak od vremena kad su se borili za prvo mjesto u kantonalnoj ligi sa Kralupima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi