11

Komentari (11)

Nele.
Ma iskreno nedostaje mi Celik, dosta mi ovih ublehaskih ekipa.
celikze
Ovi sto pljuju po Celiku preporucujem da plate jednu godisnju clanarinu.Samo ce im se kazati.Bravo momci onaj transparentni izvjestaj ulaz/izlaz sredstava vrijedi vise od bilo cega.Na pravom ste putu samo nastavite doci ce sve na svoje.Ovo je trebalo prije 10god.napraviti ali nikada nije kasno.
ComputerNumericControl
Ocigledno ljudi ne razumiju da Celiku ne pada na pamet da ganja visi rang dok god se ne rijesi stanje sa racunom.Idealna liga za afirmaciju mladih igraca.Kad dodje vrijeme Celik ce ove dvije lige preskocit u dvokoraku.
Nele.
A kad ce to bit? Za 50-tak godina.
Celicni45
Ocekivan poraz Čelika danas bez 7 standardnih igraca a 9 igraca danas ispod 21 godine pa sad skontajte ko je igrao.
ratip irats
Izdrzace Čelik sve ovo!!
user1627322078
Cuj Stupcanica bjezi Celiku 13 bodova? Cemu mrcvarenje ovog nekad simpaticnog kluba?
nije.suplja
Da ga ugase mozda?? Djeca igraju u celiku ne cudi ovaj rezultat. Doci ce sve na svoje..
user1607604815
Za 4 5 godina ovi mladi igrači će bit vrh
user1627322078
Druze,ako i jedan od njih nauci dodati pravilno,on se tu nece zadrzati ni dana,nek ce otici makar u mladost doboj kakanj,da ne govorim sta dalje.Svi imaju amaterske ugovore i mogu otici jos sutra,tako da sta vi imate od toga?
Aconcagua
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.