Stupčanica na Zlatiboru zabila 13 golova srbijanskom Spartaku
Foto: NK Stupčanica

Prijateljska utakmica

Stupčanica na Zlatiboru zabila 13 golova srbijanskom Spartaku

Eldar Ganibegović

Novi federalni prvoligaš, NK Stupčanica, nalazi se na pripremama na Zlatiboru.

Danas je tim iz Olova odigrao prijateljsku utakmicu protiv FK Spartak Trnava iz Čačka i do vrha napunio mrežu protivnika, bilo je čak 13:0.

Već na poluvremenu bilo je 7:0. Vodstvo već u prvoj minuti donosi Beganović, da bi ga Mehanović udvostručio u sedmoj.

Zatim hat-trick Karahmetovića u rasponu od 15. do 28. minute, Bešić zabija za 6:0 u 35. minuti, a Mehanović u 40. minuti svojim drugim golom postavlja konačan rezultat prvog poluvremena.

Nije bh. tim imao milosti ni u drugom dijelu. Abazović i Mahmutović postigli su još po dva gola, a Avdibašić i Šehić po jedan za totalni debakl srbijanskog tima.

Foto galerija sa današnje utakmice protiv ekipe FK "SPARTAK TRNAVA" ČAČAK #svismomistupčanica

Posted by NK Stupčanica on Tuesday, July 26, 2022

Bila je to treća pobjeda Stupčanice u dosadašnjem dijelu priprema. Prethodno su s 1:2 savladali Mladost u Kaknju, te s 0:1 Travnik na Piroti.

Prijateljska utakmica:

Stupčanica - Spartak 13:0

Top Komentari

Chico
E cuj Spartak Trnava Cacak... odavno nesto gluplje nisam procitao, jos od Igokea Partizan
6 0
yugopo
Pobijedile ekipu koja je u rangi nase 1 kantonalne, a Stupcanica DVa ranga od njihovog Po jacini,normalno pa ovako visok rezultat.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti