Sturm ispustio pobjedu, Hadžiću 90 minuta

Austrijska liga, 21. kolo

Sturm ispustio pobjedu, Hadžiću 90 minuta

Sturm iz Graca u 21. kolu austrijske Bundeslige odigrao je neriješeno sa Wiener Neustadtom, a rezultatom nakon 90 minuta igre glasio je 3:3. 

Gosti su zahvaljujući golovima Hellquista na poluvremenu imali prednost od 2:0, da bi već u 50. minuti prednost Wiener Neustadta smanjio Kienast. 

Osam minuta tim iz Graca uspio je doći i od izjednačenja. Strijelac Kienast, a u 83. minuti za potpuni preokret Sturma pobrinuo se Ehrenreich. Ipak, Wiener Neustadt do kraja susreta priredio je hladan tuš domaćim navijačima, nakon što je Hofbauer u 88. minuti pogodio za 3:3 i postavio konačan rezultat susreta.

Bosanskohercegovački internacionalac Anel Hadžić odigrao je cijeli susret za svoj Sturm, koji se nakon današnjeg remija nalazi na petoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Bundesliga, 21. kolo:

Sturm - Wiener Neustadt 3:3 (Kienast 50., Madl 58., Ehrenreich 83. / Hellquist 7., 36., Hofbauer 88.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.