Sturridge iz bizarnog razloga odbio Newcastle i prešao u WBA

Mogao je smisliti bolji izgovor

Sturridge iz bizarnog razloga odbio Newcastle i prešao u WBA

E. Čaušević

Engleski napadač Daniel Sturridge napustio je Liverpool i do kraja ove sezone igrat će na posudbi u West Bromwich Albionu.

Sturridge je na stolu imao nekoliko ponuda iz Italije, ali na kraju odlučio je da ostane u Engleskoj. Iako se dugo špekulisalo da će karijeru nastaviti u Newcastleu na kraju je ovaj napadač izennadio mnoge kada je odlučio da ide na posudbu u WBA.

Međutim, Sturrdge je sinoć objasio da je imao dobar razlog što je u posljednji trenutak odlučio da ne ide u Newcastle. Naime, ovaj 28-godišnji napadač želi da bude blizu svoje porodice koja živi u Birminghamu koji je svega sat vremena vožnje od West Broma.

Ipak, engleski mediji navode da su Sturridgeovi razlozi smiješni, te da je trebao smisliti nešto bolje da odbije klub sa St. James Parka i Rafu Beniteza. Navodno, Sturridge je obećao Newcastleu da će doći, ali očigledno je u posljednji trenutak dobio bolju ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije