Sturridge počinje protiv Evertona?
Foto: EPA

Spreman za derbi

Sturridge počinje protiv Evertona?

Midhat Šljivak

Menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers, mogao bi Daniela Sturridgea staviti u tim od prve minute u meč protiv velikog rivala Evertona.

Sturridge se protekle sedmice nakon pet mjeseci vratio na teren, te je odmah po povratku postigao gol, što je navelo Rodgersa da razmisli o uvođenju sjajnog napadača od prve minute protiv Evertona.

"Svi žele igrati, ne samo Daniel. Dugo je pauzirao i još se to osjeti. Međutim, to ne znači da neće biti u prvih jedanaest. Analiziraćemo situaciju i odlučiti", rekao je Rodgers.

Meč Evertona i Liverpoola igra se na Goodison Parku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.