Sturridge se vratio treninzima Liverpoola
Foto: EPA

Nakon povrede kuka

Sturridge se vratio treninzima Liverpoola

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge napokon se vratio treninzima prvog tima.

Ovaj 27-godišnji napadač je prije skoro dva mjeseca zadoio nezgodnu povredu kuka, zbog čega je bio primoran propustiti dobar dio sezone.

Ipak, Sturridge se uspio oporaviti i ponovo trenira sa svojim saigračima pred duel sa Evertonom, koji se igra u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako bi mogao nastupiti, engleski mediji predpostavljaju da Sturridge ipak neće dobijati šansu za igru na gradskom derbiju koji se igra na Anfieldu.

Daniel Sturridge je ove sezone nastupio na samo 14 utakmica u Premier ligi i postigao je dva gola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi