Sturridge: Sviđa mi se Kloppov način rada

Vratio se nakon povrede

Sturridge: Sviđa mi se Kloppov način rada

Edmir Škorić

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge spreman je za derbi protiv Manchester Cityja.

Sturridgeu je reprezentativna pauza dobro došla da se u potpunosti oporavi. 

Engleski reprezentativac nije imao priliku da igra od dolaska novog trenera Jurgena Kloppa, ali sada je spreman i kaže kako se osjeća fantastično.

"Oporavio sam se i spreman sam. Čekaju me lijepi dani. Radujem se i igri pod novim trenerom. On je zaista dobar. Imao sam priliku da treniram dok je on bio u klubu. Uživam raditi s Kloppom i dopada mi se njegova vizija nogometa", kazao je  Sturridge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je ove sezone stigao da postigne dva pogotka, a njegov povratak uoči duela sa Manchester Cityjem svakako raduje i sve navijače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.