Stuttgart daje 500.000 eura za posudbu Zukanovića

Transfer Zukanovića sve izvjesniji...

Stuttgart daje 500.000 eura za posudbu Zukanovića

Defanzivac bh. reprezentacije Ervin Zukanović blizu je prelaska iz Sampdorije u Stuttgart.

Zukanović je zahvaljujući svojim partijama postao poprilično "tražena roba" na tržištu, a naredni klub u nizu koji je pokazao interesovanje za njegovo dovođenje u januarskom prijelaznom roku je Stuttgart. 

Pregovore sa Stuttgartom je potvrdio i Zukanovićev agent Silvano Martina, a posljednje informacije koje doznaje Calciomercato.com govore da će naš reprezentativac vjerovatno na posudbu vrijednu 500.000 eura uz opciju otkupa ugovora za tri miliona eura. 

Tokom karijere Zukanović je već imao priliku nastupati u Njemačkoj, tačnije za KFC Uerdingen koji se takmiči u nižem rangu.  

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti