Suarez: Anfield je moja sadašnjost i budućnost

Urugvajac negirao glasine o odlasku

Suarez: Anfield je moja sadašnjost i budućnost

Kontroverzni napadač Liverpoola Luis Suarez izjavio je kako će ostati u timu sa Anfielda, iako je njegov ostanak u redovima Redsa bio dovoden u pitanje nakon incidenta koji je prouzrokovao na utakmici protiv Chelsea.

Suarez je nakon što je ugrizao Baneta Ivanovića dobio suspenziju od deset utakmica što uključuje i prvih šest mečeva naredne sezone.

 

"Moj ugovor sa Liverpoolom je važeći. Anfield je moja sadašnjost i budućnost,” odbacio je Urugvajac mogućnost prelaska u neki drugi klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Suarez je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 44 utakmice i postigao 30 golova, od čega 23 u Premijer ligi. Za njegove usluge se navodno interesovao bavarski gigant, ali čini se da će sve ostati na špekulacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.