Suarez: Da mi je imati Messijevu ljevicu i Neymarovu brzinu

Hvali saigrače

Suarez: Da mi je imati Messijevu ljevicu i Neymarovu brzinu

Urugvajski reprezentativac Luis Suarez je u ponedjeljak primio nagradu španske novinske agencije za najboljeg južnoameričkog fudbalera.

Suarez i ove sezone naprosto briljira u dresu katalonskog kluba, gdje mu najveću podršku daju saigrači Messi i Neymar, s kojim čini famozni trio MSN.

"Da mi je da imam Messijevu ljevicu i Neymarovu brzinu. Ta dva fudbalera su jedinstvena na svijetu", pohvalio je Suarez svoje prijatelje iz svlačionice po primanju nagrade, nakon čega je dodao:

"Niko od nas se ne takmiči jedan s drugim, već samo uživamo u trenutku. Radimo kao tim i osjećamo se sretno zbog toga. Timski duh je ključ svega".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luis Suarez je dodao da svi igrači Barcelone imaju odlične relacije, što se najbolje može vidjeti prilikom proslavljanja pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi