Suarez: Da, mogao bih otići u PSG

Suarez: Da, mogao bih otići u PSG

Edmir Škorić

Urugvajski napadač iz redova engleskog Liverpoola, Luis Suarez, iskazao je želju da pređe u redove PSG-a.

Bogati francuski klub nastavlja graditi vrhunsku momčad, a mediji su izvijestili da je Suarez jedna od želja Parižana. Suareza je, priznaje, zaintigrirao projekat kluba s Parka Prinčeva.

"Da, mogao bih otići u Pariz, ka oi mnoge velike momčadi. Postoje mnogi veliki klubovi s  takvom reputacijom koji žele izgraditi vrhunsku momčad, a PSG je jedna od momčadi koja dovodi nove igrače da bi se ojačala", kazao je Suarez za Canal +, dodavši još:

"Volio bih kada bi Lugano (Urugvajac iz PSG-a) i ja igrali zajedno".

I dok je Suarez naslutio ovim izjavama da želi napustiti Anfield, Liverpoolov menadžer Kenny Dalglish nema namjeru prodati svoju zvijezdu.

"Niko nije razgovarao s nama, ali ni to ne bi ništa promijenilo", kazao je Dalglish.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.