Suarez i Chiellini razmijenili dresove
Foto: EPA

Izgleda da vrijeme liječi sve rane

Suarez i Chiellini razmijenili dresove

D. Rakanović

Napadač Barcelone Luis Suarez i defanzivac Juventusa Giorgio Chiellini razmijenili su dresove nakon završetka utakmice na Camp Nou stadionu.

Podsjetimo, Suarez je ujeo Italijana na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu zbog čega je dobio čak četiri mjeseca suspenzije. Od tada više nisu razgovarali, ali na prvoj utakmici u Torinu su zakopali ratne sjekire, a večeras su i razmijenili dresove. 

Juventus je obezbijedio plasman u polufinale Lige prvaka nakon što u revanšu nije bilo golova, pa je pobjeda od 3:0 iz prve utakmice bila više nego dovoljna za prolazak dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi