Suarez: Ne smetaju mi zvižduci

Suarez: Ne smetaju mi zvižduci

Urugvaj je u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu poražen od Njemačke, ali i pored toga može se reći kako su Urugvajci imali odličan nastup na SP u Južnoj Africi.

Generalno je zadovoljan i napadač Ajaxa Luis Suarez, kojeg ne brine etiketiranje zbog najnesportskijeg poteza SP-a, namjernog igranja rukom u završnim sekundama četvrtfinalnog produžetka protiv Gane.

"Uopšte nisam obraćao pažnju na zvižduke sa tribina. Sve bih opet ponovio. Rekao sam već novinarima da mi sve to ulazi kroz jedno i izlazi kroz drugo uho. Učinio sam što sam morao. Ponosan sam na sebe i na svoje saigrače", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.