Suarez: Nema razloga za paniku

Barca poražena od Cityja

Suarez: Nema razloga za paniku

E. Čaušević

Barcelona je sinoć poražena na Etihadu od Manchester Cityja sa 3:1 u meču 4. kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonska ekipa je golom Lionela Messija stigla do prednosti, ali su igrači Cityja do kraja utakmice uspjeli da naprave preokret i dođu do pobjede. Barcelona je u drugom poluvremenu bila neprepoznatljiva, ali Luis Suarez tvrdi da nema razloga za paniku.

"Nema razloga za paniku jer je sudbina još uvijek u našim rukama. Moramo slaviti u preostale dvije utakmice ako želimo biti prvi u grupi. Bili smo odlični u prvom poluvremenu i morali smo iskoristiti naše prilie. Iznenađujući pogodak dao je igračima Cityja samopouzdanje i mora se priznati da su u drugom dijelu bili dosta bolji", rekao je Suarez.

Do kraja grupne faze Lige prvaka ostala su još dva kola, Barceloni je potrebna još jedna pobjeda kako bi osigurali plasman u drugi krug. Kataloncima su ostali još duel protiv Celtica i Borussije Monchengladbach.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi