Suarez pred El Clasico: Neću udarati Ramosa u bolno rame

Urugvajac otvoreno

Suarez pred El Clasico: Neću udarati Ramosa u bolno rame

O. Lekić

Napadač Barcelone Luis Suarez rekao je na konferenciji za novinare da neće udarati Sergia Ramosa namjerno po bolnom ramenu.

On je, pred El Clasico, istakao da nije siguran hoće li im Messi biti u stanju pomoći, jer je njegov nastup još uvijek pod upitnikom. Također, rekao je da je siguran, ukoliko Messi bude spreman, da ga igrači Real Madrida neće namjerno udarati po bolnoj nozi, kao što on to neće uraditi Ramosu.

Podsjetimo da se Ramos povrijedio u prošlom kolu protiv Seville u gostima prilikom sjajnog pogotka škaricama, dok je Messi povrijeđen još od kraja septembra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

El Clasico je na rasporedu u subotu od 18.15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti