Suarez svojim potezom iznenadio Vardyja

Na poluvremenu utakmice

Suarez svojim potezom iznenadio Vardyja

Životna priča napadača Jamieja Vardyja definitivno može inspirisati mnoge male nogometaše. 

Još prije šest godina Vardy je igrao 7. englesku ligu i morao je raditi u tvornici medicinskih proteza kako bi zaradio za život, ali od najvažnije sporedne stvari nikada nije odustajao i to mu se i više nego isplatilo. 

Vardy je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za senzacionalnu titulu Leicestera u Premiershipu, a u razgovoru za ugledni Times otkrio je da mu je jedne prilike veliki Luis Suarez zatražio dres. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada smo igrali protiv Barcelone u predsezoni znao sam da će svi momci željeti zamjenu sa rivalima, pa zato nisam želio nikoga pitati. Ipak, na poluvremenu prišao mi je Suarez i pitao da li može da dobije moj dres", otkrio je Vardy koji je dodao da je bio time iznenađen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije