Suarez u tunelu napao fudbalere Espanyola

Treće poluvrijeme katalonskog derbija

Suarez u tunelu napao fudbalere Espanyola

Utakmicu osmine finala između Barcelone i Espanyola je, osim ubjedljive pobjede šampiona, obilježila i vrlo gruba igra gostujućeg tima.

Fudbaleri Espanyola su za 90 minuta dobili čak devet žutih i dva crvena kartona, a u nekoliko navrata su se prema svojim rivalima ponijeli zaista nesportski.

Jedan od onih kojim se najmanje svidjelo ponašanje igrača Espanyola je Luis Suarez, koji je nakon utakmice još jednom pokazao koliko je temperamentan.

"Suarez je u tunelu sačekao igrače Espanyola i verbalno ih napao. Rekao je: 'Čekam vas, dođite ovamo! Vi ste gubitnici'. To je dovelo do okrašaja igrača oba kluba, a morali su reagovati zaštitari i treneri obje ekipe" piše u izvještaju glavnog suca Juana Martineza Munuera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nema sumnje da će ovaj slučaj biti predmet dodatnih analiza, a Luis Suarez bi se mogao suočiti sa novom suspenzijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi