Suarez uoči PSG-a: Osjećamo umor, ali...

Fudbaler Barcelone

Suarez uoči PSG-a: Osjećamo umor, ali...

Barcelona i PSG sutra igraju uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka, a na uobičajenoj konferenciji za medije ovaj put je govorio Luis Suarez.

Ofanzivac katalonskog tima istakao je da on i njegovi saigrači osjećaju umor, ali da nema mjesta prigovaranju već jednostavno moraju to prevladati. 

"To su teške utakmice jer rezultat vam već ide u korist, a ništa zapravo nije gotovo. Moramo zaigrati kao i prošle sedmice i onda će biti sve u redu. Drago mi je da zabijam, osjećam da pomažem momčadi, ali dok god pobjeđujemo, nije ni najmanje bitno ko je strijelac, ja ili neko drugi. Osjećamo malo i umor iako smo profesionalni fudbaleri, ali nema mjesta prigovaranju već jednostavno moramo prevladati umor."

Suarez se tokom razgovora osvrnuo i na saigrače Messija i Neymara. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imam sjajan odnos s Messijem i Neymarom, a kada sam došao ovdje samo su mi rekli da igram onako kako sam u Liverpoolu. S tim su mu mnogo pomogli."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.