Suarez više ne grize protivnike, sada ih gazi

Požalio se Filipe Luis

Suarez više ne grize protivnike, sada ih gazi

Koliko je bila žestoka utakmica između Barcelone i Atletico Madrida potvrđuje i fotografija koju je na Instagramu postavio Filipe Luis.

U ovom španskom derbiju Suarez je zaradio žuti karton nakon jednog starta nad Luisom, a premda se urugvajski napadač potom žalio što je dobio javnu opomenu, ispostavit će se da je sudijska odluka bila i više nego pravedna. 

Brazilcu je u duelu sa Suarezom stradalo stopalo, a fotografiju istog je postavio na Instagram uz ironični komentar: "Srećom pa me nije dirao". 

Ni Suarez nije ostao dužan i ekspresno je odgovorio Luizu.

"Fudbal je za muškarce. Da svi stavljamo fotografije svaki put kada nas neko udari, ovo bi izgledalo kao cirkus", kazao je Suarez. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez očito više ne grize protivnike, sada ih doslovno gazi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi