Suarez za 26.5 miliona eura u Liverpoolu

Suarez za 26.5 miliona eura u Liverpoolu

Napadač Ajaxa, Luis Suarez u narednom periodu postat će novi član Liverpoola, potvrđeno je na službenim stranicama oba kluba.

Holandski div se dogovorio sa Liverpoolom oko odštete koja će iznositi 26.5 miliona eura, te još samo preostaje da se Saurez dogovori sa Redsima i prođe liječničke preglede.

Za amsterdamski tim ugovorom je bio vezan do 2013. godine, a na njihovoj službenoj stranici se navodi da će se 24-godišnji napadač odmah zaputiti na otok.

Urugvajac je u dresu Kopljanika nastupao od 2007. godine kada je došao iz Groningena, a najveći uspjeh mu je bilo osvajanje Holandskog kupa prošle sezone.

Za Ajax je odigrao 159 utakmica i postigao nevjerovatnih 111 golova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.