Suarez za Gerrarda najbolji napadač sa kojim je igrao

Pohvale od kapitena na račun Urugvajca

Suarez za Gerrarda najbolji napadač sa kojim je igrao

Kapiten kluba sa Anfielda Steven Gerrarda smatra da je njegov suigrač Luis Suarez najbolji napadač sa kojim je igrao. 

Jedan od najboljih transfera u posljednjoj deceniji Liverpoola svakako je dovođenje Luisa Suareza. Suarez je u Liverpool stigao kao 24-godišnjak 2011. godine. 

 

Gerrard je u svojoj karijeri igrao sa mnogo dobrih napadača, a neki od njih su Wayne Rooney u reprezentaciji, u dresu Redsa Michael Owen i Fernando Torres, ali Gerrard je prednost ipak dao Suarezu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Luis je najbolji napadač sa kojim sam ja igrao. Vjerovatno neće dobiti očekivane zasluge nakon svega što se dešavalo, ali od mene hoće. On je borac i pobjednik," riječi su Gerrarda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.