Suarezov izraz lica sve govori: Ko se zadnji smije...

Navijači mu se osvetili

Suarezov izraz lica sve govori: Ko se zadnji smije...

Na Anfieldu se dogodilo čudo.

Iako su mnogi mislili kako će revanš polufinala Lige prvaka između Liverpoola i Barcelone biti formalnost nakon 3:0 iz prve utakmice, dogodilo se neviđeno čudo.

U historijskoj utakmici Liverpool je na kraju nadoknadio prednost od 3:0 i prošao u finale, a navijači engleskog tima nakon posljednjeg sučevog zvižduka nisu propustili priliku da se 'osvete' Luisu Suarezu.

U prvom meču nakon što je postigao gol Suarez se rugao navijačima bivšeg kluba, koji su ga večeras jedva čekali, ali ne zbog ljubavi i poštovanja, nego zbog osvete. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Salve zvižduka i nekoliko pjesama poprilično je uznemirilo Suareza koji je odigrao utakmicu ispod nivoa, a na kraju zabilježena je i fotografija koja najbolje oslikava onu staru poslovicu: "Ko se zadnji smije, najslađe se smije..."

Promo

Top Komentari

gumenakita
Najdraze mi je zbog ovoga cigana sto su ispali.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi