Subić: Ova ekipa ima kvalitet, možemo igrati još bolje

Fudbaler Slobode

Subić: Ova ekipa ima kvalitet, možemo igrati još bolje

Fudbaleri Slobode iz Tuzle trenutno se nalaze na mini pripremama u Etno selu Stanišić, gdje se spremaju za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Izabranici Husrefa Musemića vrijedno treniraju kako bi se što bolje pripremili na predstojeće izazove, a kratak predah između treninga iskoristili smo kako bi na kratko porazgovarali sa prvotimcem Aleksandrom Subićem.

"Dobro sam se snašao u novoj sredini. Imao sam dug period neigranja u Partizanu, tako da mi treba još malo vremena da uđem u pravi ritam. Što se tiče rezultata u Premijer ligi, mislim da za sada i ne ide tako loše, mada smo u pojedinim utakmicama podbacili, kao u ovoj posljednjoj protiv Krupe. Međutim, smatram da ovaj tim ima veliki kvalitet i da može puno toga još pokazati u nastavku takmičenja", izjavio je Subić za SportSport.ba. 

22-godišnji defanzivac iznio je i očekivanja za nastavak šampionata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokušaćemo da postepeno gradimo svoj put ka samom vrhu tabele. Idemo iz utakmice u utakmicu i trudimo se da se za svakog protivnika dobro pripremimo. Liga je kvalitetna, te nam sigurno neće biti ni malo lako. Nadam se da ćemo nakon mini priprema u Etno selu Stanišić biti potpuno spremni za okršaj sa ekipom Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi