Subotića ljekarski pregled dijeli od Kolna

Napušta tim iz Dortmunda

Subotića ljekarski pregled dijeli od Kolna

Srbijanski defanzivac Neven Subotić nalazi se pred transferom u Koln. 

Subotić se ove sezone nije naigrao u dresu Borussije i odlučan je u namjeri da do kraja januara potraži sredinu u kojoj će imati željenu minutažu, a za njegove usluge je interes pokazao bundesligaš Koln. 

Iako je ranije generalni direktor kluba Jorg Schmadtke bio izjavio da trenutno na tržištu nema igrača koji mogu pomoći Kolnu, Kicker i Bild su objavili da se u međuvremenu na meti Jarčeva našao iskusni Neven Subotić. 

Koln i Borussia navodno pregovaraju o posudbi Subotića do kraja sezone, s opcijom otkupa ugovora, a navodno realizacija ovisi samo o medicinskom pregledu kojem bi Banjalučanin trebao biti podvrgnut  danas. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U slučaju da se realizuje transfer, Subotiću bi Koln bio reći klub u Njemačkoj. Prije nego što je došao u Borussiju još je igrao za Mainz. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi