Suci se moraju sankcionirat

Glavni tajnik NK Široki Brijeg, Josip Bevanda

Suci se moraju sankcionirat

Jučer je povodom održavanja Memorijalnog turnira Gojko Šušak na Pecari održana konferencija za novinare.

Na konferenciji je prisutan bio i glavni tajnik NK Široki Brijeg Josip Bevanda koji se osvrnuo na kazne Širokom i događaje na dosadašnjim utakmicama u kojima je Široki, kako ističu iz kluba, drastično oštećen.

„Ne možemo biti zadovoljni s početkom prvenstva, a pogotovo sa suđenjem. Iskoristiti ćemo sve mehanizme, uputili smo priopćenje za javnost i apel Komisiji za normalizaciju kao i sudačkoj organizaciji zbog svih događanja oko suđenja kao i kazni nogometnom klubu Široki Brijeg.“, rekao je Bevanda.

„Mislim da su Jakupović i njegovi nalogodavci, ako ih ima, radili sve na štetu Širokog Brijega, a ne mislim tu samo na ne dosuđeni očiti jedanaesterac nego su tokom cijele  utakmice svojim suđenjem iritirali sve prisutne,  te su direktno utjecali na konačni rezultat. Komitet i sudačka organizacija moraju vršiti sankcije sucima koji loše rade svoj posao.“, osvrnuo se Bevanda na suđenje u utakmici Široki – Borac.

„Borit ćemo se da u cjelokupnoj Premijer ligi bude zaštita ekipa, a ovo do sada ne ide u prilog sporta i nogometa. Ne možemo dozvoliti da suci loše sude i ne budu kažnjeni radi toga.“, rekao je glavni tajnik Širokog.

Nakon toga Bevanda se osvrnuo i na kaznu koju je dobio Široki Brijeg jer su navijači Širokog u utakmici prvog kola PL BiH imali transparent Oluja 1995.

„Kazna od 3000 Km radi transparenta oko Oluje je nepravedna. Očekujemo da se nepravde  eliminiraju i da se ubuduće suci  sankcioniraju, ne samo zbog Širokog već zbog svih klubova u bh prvenstvu.“, rekao je Bevanda.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije