Sudac kazao Johnsonu da se oprosti s kćerkom

Fudbaler mora na robiju

Sudac kazao Johnsonu da se oprosti s kćerkom

Adama Johnsona očekuju barem četiri godine zatvorske kazne. 

Naime, nekadašnji reprezentativac Engleske je proglašen krivim po drugoj tački optužnice za seksualni odnos sa maloljetnom osobom (15), a mediji na Otoku su otkrili šta mu je tačno sudac Jonathan Rose kazao poslije porotine odluke u omjeru 10-2 za krivnju.

"Kad se vratite ovamo krajem marta, očekujte dugogodišnji zatvor i možete se oprostiti sa svojom kćerkom. Vaš odlazak u zatvor znači da je nećete još dugo vidjeti", objasnio je sudac zašto se Johnson odmah ne seli u zatvor. 

Kćerka Adama Johnsona ima samo godinu dana, što znači da je bivši član Sunderlanda suprugu varao sa maloljetnicom za vrijeme njezine trudnoće. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Johnson na suđenju nije pokazao kajanje, dok je njegova žrtva istakla da joj je odnos sa poznatim fudbalerom promijenio život i da redovno dobija uvrede na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi