Sudeći po Wikipediji, Haaland već ima novi klub

Norvežanin mijenja sredinu?

Sudeći po Wikipediji, Haaland već ima novi klub

Norveški as Erling Haaland ima novi klub, sudeći barem prema onome što piše na Wikipediji koju su očigledno malo prepravili njegovi fanovi. 

Haaland se posljednjih dana povezuje s Manchester Unitedom, a norveški mediji jutros su objavili da je on čak i otputovao za ovaj engleski grad kako bi potpisao ugovor.

Odmah nakon te vijesti oglasio se trener Crvenih đavola Ole Gunnar Solskjaer:

"Mislim da to nije istina. Ja nisam upućen u to. Mislim da je on na odmoru, a iz Stavangera ne možete letjeti na svako mjesto", poručio je norveški trener.

Haalandovi fanovi, a možda i fanovi Manchester Uniteda, nisu mogli čekati na pojašnjenje Solskjaera pa su odmah nakon vijesti da je napadač Red Bull Salzburga otputovao za Manchester promijenili i njegovu biografiju na Wikipediji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako sada na ovoj online enciklopediji piše da je Haaland član Crvenih vragova. Vidjet ćemo, možda će to uskoro biti i zvanično potvrđeno pa se više neće morati ni mijenjati na Wikipediji...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ne vjerovatno šta vi objavljujete kao vijest? Fakat da li ste toliko glupi?!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi