Šta se sprema u Trebinju: I službeno derbi začelja bez TV prenosa

Objavljeno je i delegiranje

Šta se sprema u Trebinju: I službeno derbi začelja bez TV prenosa

E. Oštraković

Već u petak počinje 31. kolo u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a sada je konačno i zvanično da utakmice između Leotara i Tuzla Cityja neće biti na malim ekranima.

Naime, sve ostale utakmice biti će prenošene uživo, osim utakmice iz Trebinja koja je možda i ključna u borbi za opstanak i za Leotar, ali i za Tuzla City.

Objavljeno je i delegiranje za ovo 31. kolo Premijer lige BiH, a krenuti ćemo upravo sa utakmicom iz Trebinja.

Na centru stadiona u Trebinju biti će Musa Mateo iz Čitluka, dok će mu asistirati Radislav Kačavenda i Gradiške, te Boris Dujmović iz Mostara. Četvrti sudija je Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Susret u Doboju koji igraju Sloga Meridian i Zrinjski sudit će Dragan Kesić iz Gradiške, a asistenti su mu Goran Dujak iz Odžaka, te Božidar Rustić iz Gradiške. Četvrti sudija je Sabrija Topalović iz Zenice.

Adis Mulahasanović biti će na centru u Tuzli, na susretu između Slobode i Širokog Brijega, a pomagat će mi Amer Macić iz Mostara i Dženan Milić iz Sarajeva. Četvrti sudija je iz Bijeljine, a njegovo ime je Dražen Marić.

Utakmicu između Posušja i Borca sudit će sudija iz Sarajeva, Admir Musić, a asistenti će mu biti Amir Kadić iz Sarajeva, te Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva. Četvrti sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Sudijska četvrtoka na čelu sa Irfanom Peljtom sudit će utakmicu između Sarajeva i Željezničara, asistenti su Emir Zahiragić također iz Sarajeva, te Senad Ibrišimbegović iz Travnika. Četvrti sudija je Benjamin Deljković iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mirza Kazlagić biti će glavni arbitar utakmice između Veleža i Igmana, a pomagat će mu Enes Đozić iz Sarajeva, te Aleksanar Smiljanić iz Laktaša. Četvrti sudija je Dragan Petrović iz Banjaluke.

Očito je da nas i u ovom kolu očekuje nekoliko zaista dobrih utakmica, ali i utakmica koje bi mogle odlučiti statuse nekih klubova ukoliko upišu loše rezultate, tako da dosta čudi odluka da utakmica iz Trebinja ne bude u direktnom TV prenosu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1675926959
Azmir seoska baraba je to završio Vicin igrač od početka.
1 2
Zax
Leotar sigurno ostaje to znaju svi,imaju dobro jaka ledja a plus zadnja kola igraju protiv Sirikog i Zrinje??
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi