Igra se od petka do ponedjeljka

Određene sudije za 24. kolo Premijer lige BiH

7

Komentari (7)

Chico
Elvis Mujic planski - rodjeni nek se ne nadaju puno. Amawovo maslo
2323
Ljudovanje po obicaju..obraz-djon..moral davno izgubljen..samo preko mrtvih gazi do konacnog cilja zvani Evropa..zasto ?? Borac nema trenera..nema igre u polju..a ima sudije....i to je ta dobitna kombinacija....Gigovic..Njegomirovic....
Mazi
Turbetanac
Sramota velika, ostale sudije pored Miloša koji će suditi za Borac su da sruše Bošnjake. Prodali ste se Vici i njegovim podanicima. Sram da Vas bude. Sreća pa će Sarajevo u Europu.
Ekspert
Pa stvarno nemate obraza. Čovjek koji je kao červrti masakrirao Radnik, vodao Njegomirovića po terenu, signalirirao nepostojeći penal, čovjek koji je masakrirao Velež, sve u korist Borca. STIDITE SE.
mirza24
Gigovic haha pa dokle cemo ovo trpiiti
gameon
Milos gigovic,i opet borcu sudi,,pa jel ovo moguce..zeljkovicu oca svog dojio i ti i kompletan savez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.