Suigrači daju podršku Terryju
Terry je nakon sinoćnje utakmice protiv Hulla dobio veliki aplauz publike

Premiership

Suigrači daju podršku Terryju

John Terry ne silazi s naslovnica engleskih medija, posebno onih sklonijih žutilu. Najsretniji čovjek u ovom trenutku vjerovatno je Tiger Woods koji je mjesto prepustio kapitenu Chelseja i engleske reprezentacije.

Nakon velikog skandala koji je izbio prije nekoliko dana kada su engleski mediji došli do priče o Terriyu u njegovoj ljubavnici, inače supruzi njegovog dugogodišnjeg prijatelja Waynea Bridgea, izgleda kako će na kraju jedini posramljen ostati "rogonja" Bridge.

Engleski mediji su došli do saznanja kako je veliki broj engleskih reprezentativaca poslao SMS poruke podrške Johnu Terryju u želji da on i dalje ostane kapiten Gordog Albiona. Terry je sam priznao da je to istina, ali da neće reći njihova imena kako se ne bi naljutio Bridge.

Wayne Bridge je u ovom trenutku ostao bez supruge, u reprezentaciji ga u posljednje vrijeme ima sve manje, a najavio je da će u slučaju poziva Fabija Capella odbiti poziv jer ne želi u istu svlačionicu s Terryjem. Terry će tako ostati s kapitenskom trakom, a atmosfera u reprezentaciji će biti kao da se ništa nije ni dogodilo.

Fabio Capelo zasad šuti. Najavio je kako će s Terryjem razgovarati u četiri oka kada se vrati iz Varšave gdje će biti na ždrijebu kvalifikacijskih grupa za EP 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj. Kako sada stvari stoje Englesku će 1. marta u prijateljskoj utakmici protiv Egipta predvoditi Jojn Terry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.