Šuker kritikovao Štimca

Nakon izjava selektora Hrvatske

Šuker kritikovao Štimca

Nakon što je selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac najavio da će početni udarac u meču protiv Srbije izvesti generali Ante Gotovina i Mladen Markač, stigle su osude sa svih strana.

Prvo je Štimac sam sebe demantovao, izjavivši da nije baš tako mislio, a onda je uslijedila i reakcija predsjednika HNS-a Davora Šukera.

"Onaj govor generala Gotovine i Markača je bio najbolji, kratko i jasno, gledajmo u budućnost. Netko se malo zaigrao i bit će malo packi. Nadam se da su i generali navijači i da mogu doći na stadion. Ne trebalo gledati tko će izvesti početni udarac, već kako otići na SP u Brazil i kako osvojiti tri boda", rekao je Šuker, pa dodao:

"Malo je nespretno reagirao izbornik Štimac. Nespretno je reagirao i naš glasnogovornik Cvijanović. Moramo paziti jer ta utakmica je nešto iznad svega. Tražili smo prije par mjeseci da se tenzije smire i tako se moramo i ponašati. Moramo pokazati respekt prema Srbiji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije