Sukob u tunelu počeo zbog Zlatana Ibrahimovića

Igrači Cityja provocirali Ibru

Sukob u tunelu počeo zbog Zlatana Ibrahimovića

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Manchester Cityja prethodnog vikenda slavili su u gradskom derbiju protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu sa 2:1.

Izabranici Pepa Guardiole uspjeli su da savladaju ljutog rivala na gostujućem terenu i pokažu da su oni trenutno gazde u Manchesteru. Borba se nastavila i nakon završetka utakmice kada su se igrači ova dva tima sukobili u tunelu stadiona Old Trafford.

Sve je počelo sukobom Edersona i Mourinha kada je trener Uniteda gađao mlijekom golmana Cityja. Nakon toga uključio se i Lukaku koji je flašom u glavu pogodio pomoćnog trenera gostujućeg tima Mikela Artetu. Španac je najgore prošao jer je krvav napustio Old Trafford.

Prema pisanju engleskih medija sve je počelo kada su igrači Manchester Cityja počeli da provociraju Zlatana Ibrahimovića. Navodo, oni su mu dobacivali "Ibra, mnogo pričaš, a malo se krećeš po teren", nakon čega je nastao haos u tunelu u kojem je učestvovalo 20 osoba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dasi
Ibra je trebao sve išamarati
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi