Sukob Wengera i Koemana u tunelu

Nakon meča na Emiratesu

Sukob Wengera i Koemana u tunelu

M. Šljivak

Menadžer Arsenala Arsene Wenger imao je verbalni sukob s menadžerom Southamptona Ronaldom Koemanom nakon meča na Emiratesu.

Topnici i Sveci su odigrali meč bez pogodaka (0:0), a nakon utakmice u tunelu je došlo do verbalnog sukoba dvojice menadžera, Arsenea Wengera i Ronalda Koemana.

Francuz je krenuo prema Holanđaninu s riječima: "Uvijek isto s tobom", a Koeman mu je odgovorio istom rečenicom, te je dodao: "Imao si 10 prilika da postigneš gol i nisi ih iskoristio. Što bi mene to zanimalo?", rekao je Koeman.

Arsenal je bez pobjede već četiri utakmica, a u tri od njih londonski tim nije postigao gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Topnici su pali na četvrto mjesto sa 45 osvojenih bodova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi