Sulejman Krpić: Mladost se uvijek 'naloži' protiv Želje

Napadač Plavih nakon trijumfa

Sulejman Krpić: Mladost se uvijek 'naloži' protiv Želje

M. Šljivak

Sulejman Krpić postigao je danas prvi gol u sezoni.

Napadač Željezničara je zaključio trijumf svog tima u Doboj Kaknju protiv Mladosti (0:2), a za SportSport.ba je istakao veliko zadovoljstvo zbog trijumfa.

"Uslovi su bili jako teški. Volio bih da se hoće popraviti, da se igraju noćne utakmice. Nadam se da će se NS potruditi oko toga, ali nama za sada ostaje da igramo po ovakvom vremenu", rekao je Krpić i nastavio je:

"Došli su nam igrači koji su nam trebali na pozicijama što imaju mirnoću. To nam je trebalo, radili smo na pripremama dobro. Nismo imali ni sreće u prvom meču, nije nas išlo. Ovdje smo došli po tri boda, znali smo da će biti teško, domaćin se uvijek naloži protiv Želje. Teška pobjeda".

U narednom kolu Željo na Grbavici čeka Zrinjski...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naredno kolo? Opet derbi. Mi ćemo opet ići na pobjedu, igramo pred svojim navijačima i očekujem tri boda. Oni su umorni od Evrope, ali ne treba to puno da znači, jer imaju širok roster. Ipak, očekujem pobjedu", završio je Krpić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
Ljepotan naš, prava faca sa Vratnika
0 10
LIKCE DO BAGRO
kakva seljacina bzs
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti