Šulenta: Crnov odlazi u inostranstvo, tražimo novog veznjaka
Bljesak

Izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski za SportSport.ba

Šulenta: Crnov odlazi u inostranstvo, tražimo novog veznjaka

HŠK Zrinjski, aktuelni prvak Premijer lige BiH, u narednim danima mogao bi ostati bez veznjaka Ivana Crnova.

Sjajne partije ovog 24-godišnjeg fudbalera skrenule su pažnju nekoliko inostranih klubova, što je za SportSport.ba potvrdio i izvršni dopredsjednik mostarskog kluba Danko Šulenta. 

"Crnov ima saglasnost kluba da u prijelaznom roku pokuša naći novi klub, obzirom da mu ističe ugovor na ljeto. Nije tajna da se za njegove usluge interesuju klubovi iz Njemačke, Rusije, Azerbejdžana i Kazahstana, a na njemu i na njegovom zastupniku je da odaberu najbolju opciju", kazao nam je Šulenta, a potom nastavio:

"Mi gotovo pa sigurno na proljeće nećemo moći računati na Crnova, ali šta je tu je. Nismo u poziciji da mu pravimo smetnju, a jedina opcija koja je prihvatljiva za sve tri strane, jeste da dobijemo nešto odštete."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemeći su danas i zvanično predstavili novog šefa stručnog štaba, Mišu Krstičevića, koji je već odabrao svog prvog pomoćnika. 

"Krstičeviću će sarađovati Ivo Šeparović koji je s njim radio zajedno u Hajduku, a što se tiče planova kluba, mi planiramo dovesti još jednog veznog igrača. Pregovori su u toku i mislim da bi u ovoj sedmici to trebalo biti završeno", riječi su Šulente na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.