Suljić: Nećemo dugo slaviti, spremamo se za Izrael

Napadač juniora za SportSport.ba

Suljić: Nećemo dugo slaviti, spremamo se za Izrael

E. Škorić

U grupi 5 elitnog  kruga kvalifikacija za EP BiH igra s Francuskom, Izraelom i  Bugarskom.

Prvi rival našim juniorima bila je selekcija Francuske, domaćin turnira, koja brani naslov prvaka Evrope. Iako su nam dali male šanse da možemo do povoljnog rezultata, na kraju smo slavili s 2:0. 

"Zaista se niko nije od nas ovome nadao. Ovo prije nije uspjelo nijednoj selekciji BiH i stvarno smo ponosni. Napravili smo veliki iskorak ka tom Euru, ali još ništa nije gotovo", rekao je napadač našeg tima Amar Suljić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Uzet ćemo jedan dan da proslavimo veliku pobjedu, a onda se odmah pripremamo za za Izrel i vjerovato historijsku utakmicu za BiH. Nadamo se da ćemo u toj utakmici proslaviti odlazak na Euro".

Juniori 24. marta igraju protiv Izraela, a 27. marta u posljednjem meču protiv Bugarske. Neophodna nam je još jedna pobjeda za plasman na EP.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti