Suljić proslavio jubilej u novoj pobjedi svog Videotona

Bh. internacionalac upisao 100. nastup

Suljić proslavio jubilej u novoj pobjedi svog Videotona

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Asmir Suljić dugo će pamtiti meč svog Videotona protiv Haladasa (3:1).

Osim pobjede svog tima u kojoj je upisao 88 minuta te opet bio jedan od najboljih na terenu, Suljić je u ovom meču upisao 100. jubilarni nastup u mađarskoj OTP ligi.

Nekadašnji član FK Sarajevo, rođen u Srebrenici, u Videoton je stigao iz Ujpesta, a ove sezone upisao je osam nastupa uz jedan pogodak i šest asistencija.

Upravo danas Suljić proslavlja svoj 26-ti rođendan, a uoči meča protiv Haladasa uručen mu je dres sa brojem 100.

Suljić je upisao jedan nastup za mladu reprezentaciju BiH, a za "A" selekciju naše zemlje nije nikada debitovao, iako su mnogi mišljenja da definitivno zaslužuje bar priliku. Da li će se to desiti i u budućnosti ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti