Šuman pred put u Španiju ostao bez Malinovića
EPA

Malinović se povrijedio

Šuman pred put u Španiju ostao bez Malinovića

Selektor rukometne bh. reprezentacije Bilal Šuman suočio se s prvim problemima uoči utakmice protiv Španije. 

Naš državni tim kvalifikacije za Evropsko prvenstvo će započeti utakmicom protiv Španije, a selektor Šuman u nedjeljnoj utakmici koja će biti odigrana u Valladolidu neće moći računati na usluge rukometaša Dejana Malinovića. 

Malinović, koji inače nastupa za francuski Creteil, je povrijedio koljeno i neće moći biti u kombinacijama za utakmicu 1. kola kvalifikacija protiv Španije, dok je njegov nastup u sljedećoj utakmici protiv Austrije pod upitnikom. 

Podsjećamo, rukometna reprezentacija BiH kvalifikacije igra u Trećoj grupi u kojoj se, pored Španije i Austrije, nalazi još Finska. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi