Sumnjiva pobjeda: Protivnici plakali, policija istražuje meč

Utakmica Barcelone B i Eldenesa završila 12:0

Sumnjiva pobjeda: Protivnici plakali, policija istražuje meč

Midhat Šljivak

Rezervni tim Barcelone, koji se takmiči u trećoj španskoj ligi, slavili su prethodnog vikenda pobjedu protiv Eldenesa od 12:0.

Do rekordne pobjede Barcelona je stigla na sumnjiv način. Igrači Eldenesa su već ispali u niži rang i sumnja se da su ovaj meč namjestili.

Predsjednik kluba smatra da je nemoguće da se izgubi ovolikom razlikom i angažovao je istražitelje, ali i policiju kako bi se otkrilo je li susret zaista namješten.

Pojedini igrači su nakon ove katastrofe i zaplakali na terenu, a sada ih predsjednik dodatno optužuje.

Također, Eldenes je odlučio da do kraja sezone neće nastupati. Oni su već ranije ispali, ali se dodatne agonije kako stvari stoje neće spasiti.

Ovako je izgledao meč između Barcelone B i Eldenesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi