4

Komentari (4)

santakuruz
Ovo nije tekst nepristrasnog novinara nego devastiranog Juventusovog navijaca. Shvati da navijas za lopovski klub i to sto ti napises hrpu gluposti nece dovesti do toga da Juve bude manje lopovski klub. Lopovi ste i tacka!
vence
Evo druze, neka su..napravis sumniiv transfer, npr sa Genovom i ljudi vrše istragu..na kraju istrage osude Juventus, a Genovu osloboe..Gdje je logika? P.S. Svih preostalih 9 il 10 klubova su također oslobodili s kojima je Juventus "poslovno sarađivao" Kako? Kako jednog kazniti, a ostale osloboditi?
vence
Ama kralju, ne mozes mene kazniti, a drugog osloboditi..za istu stvar..tii ka ukrali po 10KM i potpisali da smo to uradili, i mene kaune, a tebe oslobode..nema logike, zar ne? Ne mijesaj kruske i jabuke..druge istrage i optuzbe apsolutno nemaju veze s ovim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.