Sunderland se bori za opstanak, a želi dovesti Cavanija

Ambiciozno, nema šta

Sunderland se bori za opstanak, a želi dovesti Cavanija

Edmir Škorić

U engleskom nogometnom klubu Sunderland toliko su ambiciozni da žele na ljeto dovesti napadača Napolija Edinsona Cavanija.

Sunderland, kojeg vodi Italijan Paolo Di Canio, ove sezone vodi žestoku bitku za opstanak. No, ostanu li u društvu najboljih engleskih klubova, pokušat će dovesti Urugvajca Cavanija.

 

Nije tajna da Cavani želi preći na Otok, pa bi tu činjenicu htjeli da iskoriste na Stadionu svjetlosti. Express javlja da je Di Canio poslao ponudu vrijednu 50 miliona funti za urugvajskog napadača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Međutim, navodno je već odbijena ta ponuda uz obrazloženje da Napoli za svog najboljeg strijelca ima i atraktivnije ponude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.