Sunderland slavio u gostima kod Crystal Palacea

Engleska liga, 10. kolo

Sunderland slavio u gostima kod Crystal Palacea

Fudbaleri Crystal Palacea u desetom kolu engleskog Premershipa na svom terenu doživjeli su poraz od momčadi Sunderlanda, koja je na kraju susreta slavila sa 3:1.  

Gosti su do prvog pogotka stigli u 31. minuti preko Fletchera, a izjednačujući pogodak Crystal Palacea u 55. minuti bio je djelo Browna koji je postigao autogol. 

U samoj završnici drugog poluvremena Sunderland je uspio doći do nova dva pogotka, a strijelci su bili Gomez i Fletcher. 

Crystal Palace nakon današnjeg poraza zauzima 17. poziciju sa 11 bodova, dok je Sunderland na 15. mjestu sa dva boda više. 

Engleski Premiership, 10. kolo

Crystal Palace – Sunderland 1:3 (Fletcher 31. 90., Brown 55. AG, Gomez 79.)

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.