Šunjić nakon ispadanja napušta Stuttgart?

Grčki velikan pokazao interes

Šunjić nakon ispadanja napušta Stuttgart?

Bh. reprezentativac Toni Šunjić nalazi se na izlaznim vratima Stuttgarta, pišu njemački mediji. 

Šunjić (27) je na Mercedes-Benz Arenu dospio u ljetnom prijelaznom roku iz Kubana, a za jednu sezonu provedenu u Stuttgartu nije uspio u potpunosti opravdati očekivanja i sve je izvjesnije da će uskoro promijeniti sredinu. 

Mediji u Njemačkoj su objavili kako rukovodstvo Stuttgarta nakon ispadanja iz elitnog ranga ne bi imalo ništa protiv prodaje Šunjića, a kao potencijalni kupac za njegove usluge spominje se trofejni grčki klub Olympiakos.

Naš fudbaler je navodno tip igrača kakav bi odgovarao Olympiakosu, a vrijeme će pokazati koliko zapravo u cijeloj priči ima istine.

Potražite više informacija na temu Super League:

Vrijedi podsjetiti da je Šunjić u svojoj debitantskoj sezoni odigrao 28 utakmica u dresu Stuttgarta i pritom se dva puta upisao u strijelce. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi