Šunjić otpao, Begović stiže sutra

Okupljanje Zmajeva u Alžiru

Šunjić otpao, Begović stiže sutra

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se okuplja u Alžiru, gdje u srijedu protiv domaćina igra prijateljsku utakmicu.

Selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić popodne leti put Alžira, gdje su već stigli neki fudbaleri. Svoj dolazak su danas najavili svi, osim Asmira Begovića, koji stiže sutra.

"Da, danas očekujem da svi budemo u Alžiru, osim Asmira Begovića, čiji je dolazak planiran za sutra. Što se tiče ostalih, od ranije znate da sam oslobodio Adnana Zahirovića zbog klupskih obaveza, a iz kombinacija je ispao i Toni Šunjić koji je povrijeđen", rekao je Sušić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti