Šunjić se vratio u sastav, Dinamu bod u Kazanu

Ruska liga, 16. kolo:

Šunjić se vratio u sastav, Dinamu bod u Kazanu

Nakon što je odradio suspenziju zbog kartona, bh. reprezentativac Toni Šunjić (29) vratio se u sastav Dinama iz Moskve.

Šunjićev tim se na otvaranju 16. kola ruskog šampionata sastao sa Rubinom iz Kazana i na kraju osvojio bod odigravši 1:1, a u jednoj prilično tvrdoj utakmici pogoci su pali tek u drugom poluvremenu.

Do prednosti prvi je stigao domaći Rubin, i to zahvaljujući nespretnosti Dinamovog napadača Lutsenka koji je zatresao sopstvenu mrežu u 69. minuti, no isti igrač se do kraja meča uspio iskupiti. Četiri minute prije kraja Lutsenko je asistirao Grulevu za 1:1, što je ujedno bio i rezultat kojim je završen meč na Kazan Areni.

Šunjić je, po običaju, odigrao svih 90 minuta i svoj posao u odbrani je odradio vrlo dobro. Njegov Dinamo je na 12. poziciji u Premier ligi, tik iznad opasne zone.

Ruska liga, 16. kolo:

Rubin Kazan - Dinamo Moskva 1:1

Top Komentari

Benjamingst
Bravo Toni....
4 0
gumenakita
Toni za uzor,sretno.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi