Šunjić: Uslovi u Antalyji su odlični

Raport sa priprema u Turskoj

Šunjić: Uslovi u Antalyji su odlični

Ukrajinski prvoligaš Zorya za koji sa uspjehom nastupa naš reprezentativac Toni Šunjić trenutno se nalazi u Antaliyji gdje hvala zalet za naredni dio sezone.

„Uslovi ovdje su odlični, a atmosfera na pripremama dosta dobra. Iza nas je već dvadeset dana rada kojim smo svi u klubu zadovoljni,“ kaže Šunjić.

Nedavni test u Turskoj ponudio je loše izdanje i poraz Zoryje od poljskog Rucha rezultatom 0:3. Ipak, u ukrajinskom klubu nisu previše zabrinuti.

„Takmičarske utakmice su jedno, a pripremne nešto sasvim drugo. Pojjaci su bili svježi i odmorni, a mi umorni i teški. Umor nas je morao koštati poraza.“

Šunjić će tokom priprema kratko ponovo doći do rodnog Mostara, a potom se vratiti u Antalyju.

„Petog februara sam ponovo u Mostaru, a potom još dvije sedmice u Turskoj. Kasnije slijedi povratak u Ukrajinu i početak proljetnog dijela,“ dodao je Šunjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti